Fakturacenet
Image default
Services

Waar naartoe als er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn?

Luchthavenparkeerplaatsen, zoals deze die beschikbaar zijn op Eindhoven Liberty International garanderen de veiligheid van duizenden voertuigen die daar door reizigers worden geparkeerd. De service is comfortabel, het is veilig, er is een snelle dienstverlening om te verzekeren dat er een plaats is vrij gemaakt zodra een auto de parking verlaat en de tarieven zijn zeer betaalbaar en zonder verborgen kosten of taksen.

En toch zijn er simpelweg vandaag de dag teveel reizigers die deze faciliteiten dagelijks gebruiken, en meer en meer mensen vinden dat ze niet direct een goede plaats vinden voor hun voertuig.

De enige mogelijkheid die er nog is om hun wagen veilig te parkeren bestaat in de verschillende parkeerruimten die verder van de luchthaven liggen. EazzyPark en anderen bieden deze service aan evenals valetdiensten. Ze mogen dan wel iets meer kosten dan de luchthaventarieven en de tarieven kunnen verschillen naargelang het seizoen, toch worden ze ook als zeer veilig beschouwd. Ze behoren tot de beste opties van diegene die op de lijst van Eindhoven International fungeren.

Men kan altijd wel aan de klantendienst van de luchthaven vragen of er nog vrije plaatsen zijn op de dag van het vertrek. Dit om elk ongemak te vermijden als je met een wagen aankomt en er zou geen enkele plaats zijn om je auto te parkeren op vliegveld Eindhoven. Nochtans zijn er ook veel luchthavenmedewerkers die je altijd wel de juiste weg zullen tonen als je hen om hulp vraagt.

Ga dan maar on-line en vergelijk de tarieven en maak je reservatie. Maak je reservatie liefst enkele dagen voordien om er zeker van te zijn dat je een beschikbare plaats zal hebben. Het is altijd beter om deze voorziening ruim op voorhand te treffen om wat speling te hebben voor het geval dat…

Deze bedrijven bieden ook diensten voor mindervaliden aan en voor wagens die de nodige papieren kunnen voorleggen. Alle voornaamste kredietkaarten worden aanvaard als betaling.

Als je een reis gaat maken en je vliegt van op Eindhoven International Airport, zou je gebruik moeten maken van de minst dure valetparking in openlucht rond Eindhoven Airport door Eazzypark.nl te gebruiken.

https://eazzypark.nl/