Fakturacenet
Image default
Architecture

Elvie kolfapparaat

Elvie Pump is een ultrastille, draagbare elektrische borstkolf die ontworpen is om discreet in je beha te worden geplaatst. De Elvie Pump wordt bediend via een app op je telefoon, zodat je met een gerust hart moedermelk kunt afkolven waar andere kolfers niet durven te komen.

Elvie Pump is draad- en handsfree en geeft geen gedoe. Zoals afkolven zou moeten zijn.

Hoe kies je een borstkolf?

Het kiezen van een borstkolf kan een beetje overweldigend zijn, vooral voor moeders die voor het eerst kolven, want er zijn er zoveel op de markt. Hoe weet je precies welk type je nodig hebt – heb je een elektrische kolf, een dubbele kolf of een manuele kolf nodig?

Borstvoeding vs. afkolven

Borstvoeding geeft je baby de voedingsstoffen die hij in deze fase van zijn leven nodig heeft, en zelfs antistoffen die hij nodig heeft om virussen en bacteriën te bestrijden. In tegenstelling tot borstvoeding kun je melk afkolven wanneer je maar wilt! Dit is vooral handig als je weer aan het werk gaat, of als je niet 24/7 in de buurt van je baby kunt zijn om aan te leggen wanneer je kleintje honger krijgt. Er is geen juist antwoord op de vraag wat beter is, de beste keuze is die (of combinatie) die het beste werkt voor jou en je baby.

Voordelen van een handsfree borstkolf

Met de draagbare borstkolf van Elvie kun je multitasken tijdens het kolven, en hij past precies in je borstvoedingsbeha. De kolf is ook stil, draadloos en gemakkelijk schoon te maken, zodat werkende moeders de kolf ook op kantoor kunnen gebruiken en discreet kunnen afkolven terwijl ze e-mails beantwoorden!

Voordelen

  • Draagbaar – De Elvie Pump is klein en licht en wordt gedragen in een standaard borstvoedingsbeha.

  • Stil – De revolutionaire technologie maakt geluidloos zodat je in alle rust kunt kolven – altijd en overal.

  • Probleemloos – Van installatie tot schoonmaak is het gebruik van de Elvie Pump eenvoudig – er zijn slechts 5 onderdelen schoon te maken en het duurt enkele seconden om hem in elkaar te zetten.

  • Slim – Maak verbinding met de gratis Elvie Pump-app om het melkvolume in realtime te controleren, de afkolf geschiedenis voor elke borst bij te houden en de kolf op afstand te bedienen.

  • Responsief – Schakelt automatisch over van de stimulatie- naar de expressie modus wanneer het afkolven wordt gedetecteerd en pauzeert wanneer de fles vol is.

Wat kan je doen als je niet genoeg melk kunt afkolven?

Als een moeder goed borstvoeding geeft, zou er geen probleem moeten zijn om voldoende melk te krijgen voor opslag en na gebruik. Mochten er toch problemen zijn, dan is het verstandig om het volgende te controleren:

 

Of de juiste vingerkootjes of schildjes worden gebruikt: De meeste pompen worden geleverd met phalanges die zijn ontworpen voor kleinere tepelgroottes. Als deze kleiner is dan nodig, kunnen de tepels juist opzwellen en het afkolven belemmeren.

Als de juiste instelling van de pomp wordt aangehouden: De melkafgifte kan worden belemmerd als de zuigsnelheid te laag of te hoog is. Stel in op een comfortabel tempo. Een paar keer uitproberen zal helpen.

Als de pomp te kort na de voeding is gebruikt: Als de baby een goede voeding heeft gehad en de moeder vervolgens gaat kolven, is het onverstandig om een goede afbouw te verwachten. Het lichaam heeft tijd nodig, ten minste twee uur, om een goede hoeveelheid melk te produceren voor de volgende cyclus.

Wat is de beste manier om de baby met de afgekolfde moedermelk te voeden?

Laat de melk afkoelen tot een temperatuur die door de baby kan worden geconsumeerd. Het is beter om geen zuigflessen te gebruiken, omdat dit tepelverwarring kan veroorzaken. Probeer een zipper te gebruiken of bied de voeding aan met een lepel. Als je flesvoeding geeft, zorg er dan voor dat je ze na elk gebruik goed steriliseert. Gebruik een in de handel verkrijgbaar sterilisatietoestel of kook ze ongeveer 15 minuten. Spenen hoeven maar vijf minuten te worden gekookt.