Fakturacenet
Image default
Home and Garden

Een mooie trend, de zwarte deurklink

Zwarte klinken voor op je deuren zijn op het moment een van dé interieurtrends. Een zwarte deurklink past mooi in vrijwel ieder interieur – zowel in een modern als in een retro interieur – en wordt waarschijnlijk daarom dan ook steeds vaker gekozen.

Zwarte deurklinken zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen en worden gemaakt van diverse materialen. Zo kun je de zwarte deurklink selecteren die het mooist aansluit bij de rest van je interieur.

Verschillende finishes

Niet iedere zwarte deurklink is hetzelfde. Naast in verscheidene vormen zijn deze klinken namelijk ook in verschillende zwarttinten verkrijgbaar. Zo heb je de keus uit bijvoorbeeld egaal zwart of zwart met een structuur.

De finishes zijn beschikbaar op basis van RVS, hierdoor zijn ze bestand tegen regelmatig gebruik. Daarnaast geeft RVS een deurklink een robuuste look. Ook zijn zwarte deurklinken zowel geschikt voor binnen- als buitendeuren.

Zo zorg je voor een stoer look door heel je huis en aan de buitenkant van je woning.

Een typisch jaren 30 deurklink

In de jaren 30 werd voor menig deurklink de keuze voor het stoere ‘tonmodel’ gemaakt. De naam zegt het al, deze vorm deurklink heeft iets weg van een ton – de ronde vorm van het houten middenstuk is namelijk dikker dan de beide metalen uiteinden.

Vooral de combinatie van dit ‘tonmodel’ met de kleur zwart was in die tijd erg populair. Door voor dit samenspel van vorm en kleur te kiezen, haal je dus gemakkelijk de toffe jaren 30 interieurstijl in huis.

https://www.deurklinken.com