Kies uit verschillende functies als je gaat werken op een Nederlandse boerderij

Woon jij al een tijdje in Nederland en wil je werken op een Nederlandse boerderij? Of woon je nog in Polen, maar ben je van plan om naar Nederland te komen en wil je direct aan de slag? Schakel dan de hulp in van een specialist als Sterwerk. Deze heeft precies de juiste kennis om de juiste Nederlandse boerderij te vinden, waar jij kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Jij bent dan verantwoordelijk voor het melken van koeien, schapen of geiten. De melk wordt daarna verwerkt in allerlei producten. Denk hierbij aan kaas en boter. Liever met lammeren werken? Geen probleem! Ga dan aan de slag als lammerverzorger. Je bent dan 2 tot 8 weken verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren.

Wat moet je allemaal kunnen als medewerker in de melkveehouderij?

In een veelzijdige functie aan de slag? Werken op een melkveehouderij is dan iets voor jou. Als medewerker in de melkveehouderij moet je een passie hebben voor dieren. Schapen, geiten en dieren geven allemaal melk, waar bijvoorbeeld de heerlijkste zuivel, kaas en boter van wordt gemaakt. Als medewerker in de melkveehouderij is het aan jou de taak om de dieren op de best mogelijke manier te melken. Om als Poolse werknemer te werken op een Nederlandse boerderij heb je hier echter wel al wat ervaring voor nodig. Een specialist als Sterwerk helpt je bij het vinden van een baan op zo’n boerderij. Door het uitgebreide netwerk en het goed kunnen inschatten van wat jij kunt, weet je zeker dat je met deze specialist een geschikte baan vindt.

Ga aan de slag als medewerker op een melkveehouderij

Je wilt starten aan een nieuwe baan. Als je uit Polen komt om in een Nederlandse boerderij te gaan werken, dan heb je de keuze uit verschillende functies. Zo kun je als medewerker in de melkveehouderij schapen, geiten of koeien gaan melken. Deze melk wordt daarna gebruikt voor het maken van producten als zuivel, boter en kaas. Liever wat meer contact met de dieren? Kies dan voor de functie tot lammerverzorger. Hierbij ben je als medewerker in de melkveehouderij verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren. Het is jouw taak om ze zelfstandig te leren drinken en om ze te voeren. Lijkt dit jou wat? Neem dan contact op met een specialist als Sterwerk. Deze is al jaren een professional in het verbinden van Poolse werknemers met Nederlandse boerderijen.